Guido Mariman (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guido Mariman
Guido Mariman (1948)

Guido Mariman (1948)

Kunstenaar

Guido Mariman (Wilrijk 1948). Van 1962 tot 1967 geniet Guido Mariman aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen een opleiding publiciteit, schilderen en tekenen. Onder leiding van Prof. Mark Severin studeert hij van 1967 tot 1972, voor de discipline grafiek, aan het Nationaal Hoger Instituut te Antwerpen. In 1972 verlaat Mariman dit Hoger Instituut als Laureaat.

Graficus Guido Mariman beoefent zowel het aquarel als de burijngravure, ets, ex-libris, houtgravure en lithografie. Als professor is hij verbonden aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Sint-Niklaas en aan de Tekenacademie Sint-Michiel te Brasschaat waar Guido Mariman intussen meer dan vijfentwintig jaar les geeft.

Zowel het Gulden Boek van de provincie Antwerpen als dat van de provincie Oost-Vlaanderen worden regelmatig van zijn sierlijke ontwerpen voorzien.

Een aantal van zijn werken bevinden zich in de verzamelingen van de Staat, de Koninklijke Bibliotheek te Brussel en het Prentenkabinet te Antwerpen. Het werk van Guido Mariman vindt ook zijn weg naar particuliere verzamelingen.

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Guido Mariman - bleef alleen de stilte over kopen? Bied vanaf 75!
Guido Mariman (1948) Belgisch bleef alleen de stilte over
TechniekGemengde Techniek
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Guido Mariman - als alle woorden zijn vervlogen kopen? Bied vanaf 75!
Guido Mariman (1948) Belgisch als alle woorden zijn vervlogen
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen37 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Guido Mariman - Zondag. 37 van 75 kopen? Bied vanaf 50!
Guido Mariman (1948) Belgisch Zondag. 37 van 75
TechniekGemengde Techniek
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Guido Mariman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guido Mariman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guido Mariman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guido Mariman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guido Mariman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guido Mariman!

Volg het aanbod kunst van Guido Mariman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guido Mariman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guido Mariman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guido Mariman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guido Mariman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guido Mariman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guido Mariman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guido Mariman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guido Mariman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guido Mariman?

Kunst kopen van Guido Mariman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guido Mariman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guido Mariman. Om meer kans te maken om de Guido Mariman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guido Mariman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.