• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hadeland (1762)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hadeland

Hadeland (1762)

Fabrikant

HADELAND

(Jevnaker 1762)

Hadeland is één van de grootste glasproducenten in Noorwegen. Het bedrijf werd opgericht in 1762 door de staat en bood zeer goede voorwaarden en rechten aan haar werknemers. Hadeland produceerde allerlei soorten kleurrijk glaswerk voor verschillende doeleinden. Vanaf 1852 kwam het transparante, kleurloze glas ter beschikking en ging het bedrijf producten als drinkglazen, vazen en schalen ontwerpen. Invloed van de Art Deco is goed te zien bij het glaswerk uit de jaren ’30, dat zware en architectonische vormen heeft. In 1929 werd Sverre Petterson de eerste artistiek directeur, nadat de druk op hoge kwaliteit design groter werd. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf een populaire toeristische attractie en is het verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de glasproductie in Noorwegen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Noors
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Hadeland (1762) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hadeland (1762) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design kopen van Hadeland

Wilt u graag design kopen van Hadeland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Hadeland. Betaalbare en exclusieve design van Hadeland en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Hadeland te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Hadeland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Hadeland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hadeland instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Hadeland design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Hadeland!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Hadeland kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Hadeland en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Hadeland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Hadeland of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Hadeland?

Design kopen van Hadeland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Hadeland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Hadeland. Om meer kans te maken om het designobject van Hadeland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Hadeland! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.