• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jochum Bakker (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jochum Bakker

Jochum Bakker (1948)

Kunstenaar

Jochum BAKKER (Belecke 1948)

Aangeboden items
0
Verkochte items
55
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jochum Bakker - All over anything kopen? Bied vanaf 225!
Jochum Bakker - All over anything

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorUsKinge

Eindtijd 04-10-2022 om 19:30

Jaartal1992
TechniekZeefdruk
Afmetingen97 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Jochum Bakker - After a conclusion kopen? Bied vanaf 225!
Jochum Bakker - After a conclusion

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorUsKinge

Eindtijd 04-10-2022 om 19:37

Jaartal1992
TechniekZeefdruk
Afmetingen97 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jochum Bakker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jochum Bakker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jochum Bakker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jochum Bakker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jochum Bakker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jochum Bakker!

Volg het aanbod kunst van Jochum Bakker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jochum Bakker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jochum Bakker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jochum Bakker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jochum Bakker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jochum Bakker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jochum Bakker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jochum Bakker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jochum Bakker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jochum Bakker?

Kunst kopen van Jochum Bakker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jochum Bakker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jochum Bakker. Om meer kans te maken om de Jochum Bakker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jochum Bakker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.