Hans Kanters (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Kanters
Hans Kanters (1947)

Hans Kanters (1947)

Kunstenaar

Hans KANTERS (Amsterdam 1947)

Schildert sinds 1967, lithografeert sinds 1986 en beeldhouwt sinds 1994. Kanters is autodidact. Hij werkte o.a. in Nederland, Zuid-Spanje, Formentera, Zuid-Frankrijk en sinds 1993 op Ibiza.

Aangeboden items
4
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Kanters - 3 boeken en een schilderij van Bernard Kanters (vader van Hans) kopen? Bied vanaf 150!
Hans Kanters (1947) Nederlands 3 boeken en een schilderij van Bernard Kanters (vader van Hans)
TechniekHardcover
Afmetingen30 cm x 24.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Hans Kanters - Balans der Muzen II kopen? Bied vanaf 155!
Hans Kanters (1947) Balans der Muzen II
TechniekLitho
Afmetingen36 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 155
Bied mee Bied mee
Hans Kanters - Balans der Muzen I kopen? Bied vanaf 155!
Hans Kanters (1947) Balans der Muzen I
TechniekLitho
Afmetingen36 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 155
Bied mee Bied mee
Hans Kanters - olieverf op doek: Nachtelijk landschap (1968- 1969) kopen? Bied vanaf 1995!
Hans Kanters (1947) Nederlands olieverf op doek: Nachtelijk landschap (1968- 1969)
TechniekOlieverf
Afmetingen44 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 1.995
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Kanters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Kanters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Kanters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Kanters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Kanters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Kanters!

Volg het aanbod kunst van Hans Kanters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Kanters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Kanters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Kanters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Kanters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Kanters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Kanters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Kanters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Kanters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Kanters?

Kunst kopen van Hans Kanters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Kanters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Kanters. Om meer kans te maken om de Hans Kanters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Kanters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.