Hans Kuyper (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Kuyper
Hans Kuyper (1955)

Hans Kuyper (1955)

Kunstenaar

Hans KUYPER (Voorburg 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Hans Kuyper - Communicatie kopen? Bied vanaf 64!
Hans Kuyper - CommunicatieBeeld / Object

Geplaatst doorAmi

Eindtijd 18-12-2022 om 22:25

Periode2000 t/m Heden
TechniekBrons
Afmetingen13 cm x 6.5 cm x 6.5 cm (h x b x d)
Gewicht627 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Hans Kuyper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Kuyper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Kuyper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Kuyper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Kuyper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Kuyper!

Volg het aanbod kunst van Hans Kuyper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Kuyper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Kuyper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Kuyper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Kuyper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Kuyper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Kuyper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Kuyper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Kuyper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Kuyper?

Kunst kopen van Hans Kuyper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Kuyper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Kuyper. Om meer kans te maken om de Hans Kuyper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Kuyper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.