Hans Lenteman (1876-1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hans Lenteman
Hans Lenteman (1876-1953)

Hans Lenteman (1876-1953)

geboren 1876 - overleden 1953schilderonderwerpen ; bloemstilleven, landschap (als genre), stadsgezicht, marine (als genre) Bron ; rkd

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Lenteman - Stilleven met bloemen en boek kopen? Bied vanaf 300!
Hans Lenteman (1876-1953) Nederlands Stilleven met bloemen en boek
TechniekOlieverf
Afmetingen84 x 123 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Lenteman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Lenteman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Lenteman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Lenteman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Lenteman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Lenteman!

Volg het aanbod kunst van Hans Lenteman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Lenteman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Lenteman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Lenteman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Lenteman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Lenteman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Lenteman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Lenteman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Lenteman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Lenteman?

Kunst kopen van Hans Lenteman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Lenteman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Lenteman. Om meer kans te maken om de Hans Lenteman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Lenteman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.