Hans Leyerzapf (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Leyerzapf
Hans Leyerzapf (1950)

Hans Leyerzapf (1950)

Kunstenaar

Hans LEYERZAPF (LEIDEN, 1950). Werkt met etsnaald en olieverf, exposeerde o.a. in 't Ploeghuis te Amersfoort, Galerie Park Utrecht en Art Expo te New York.

Aangeboden items
3
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Leyerzapf - Stoelkop kopen? Bied vanaf 700!
Hans Leyerzapf (1950) Nederlands Stoelkop
TechniekOlieverf
Afmetingen34 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 700
Bied mee Bied mee
Hans Leyerzapf - Olieverf op doek: 'De spreker' (1978) kopen? Bied vanaf 295!
Hans Leyerzapf (1950) Nederlands Olieverf op doek: 'De spreker' (1978)
TechniekOlieverf
Afmetingen47 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee
Hans Leyerzapf - Zeefdruk: De bestanddelen - 2005 kopen? Bied vanaf 199!
Hans Leyerzapf (1950) Zeefdruk: De bestanddelen - 2005
TechniekZeefdruk
Afmetingen46 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Leyerzapf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Leyerzapf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Leyerzapf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Leyerzapf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Leyerzapf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Leyerzapf!

Volg het aanbod kunst van Hans Leyerzapf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Leyerzapf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Leyerzapf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Leyerzapf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Leyerzapf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Leyerzapf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Leyerzapf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Leyerzapf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Leyerzapf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Leyerzapf?

Kunst kopen van Hans Leyerzapf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Leyerzapf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Leyerzapf. Om meer kans te maken om de Hans Leyerzapf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Leyerzapf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.