Hein van der Meij (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hein van der Meij
Hein van der Meij (1940)

Hein van der Meij (1940)

Kunstenaar

Hein van der MEIJ (Nijkerk 1940)

Aangeboden items
4
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hein van der Meij - Ardennen 2 kopen? Bied vanaf 90!
Hein van der Meij (1940) Nederlands Ardennen 2
TechniekOlieverf
Afmetingen30 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Hein van der Meij - Nepal 1 kopen? Bied vanaf 90!
Hein van der Meij (1940) Nederlands Nepal 1
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Hein van der Meij - Aimee Porche 2 kopen? Bied vanaf 85!
Hein van der Meij (1940) Nederlands Aimee Porche 2
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Hein van der Meij - Italie 2 kopen? Bied vanaf 70!
Hein van der Meij (1940) Nederlands Italie 2
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hein van der Meij

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hein van der Meij? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hein van der Meij. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hein van der Meij en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hein van der Meij te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hein van der Meij!

Volg het aanbod kunst van Hein van der Meij te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hein van der Meij te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hein van der Meij instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hein van der Meij kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hein van der Meij!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hein van der Meij kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hein van der Meij en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hein van der Meij via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hein van der Meij of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hein van der Meij?

Kunst kopen van Hein van der Meij begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hein van der Meij, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hein van der Meij. Om meer kans te maken om de Hein van der Meij te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hein van der Meij! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.