Heinrich Neuy (1911-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Heinrich Neuy
Heinrich Neuy (1911-2003)

Heinrich Neuy (1911-2003)

Kunstenaar

Heinrich NEUY (Kevelaer 1911 - Steinfurt 2003)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Heinrich Neuy - Gewitter- plötzlicher Schlag kopen? Bied vanaf 290!
Heinrich Neuy (1911-2003) Duits Onweersbui - plotselinge staking
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 80 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 290
Bied mee Bied mee
Heinrich Neuy - Strenge und Spiel, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Heinrich Neuy (1911-2003) Duits Strenge und Spiel, zeefdruk
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 28 x 38 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Heinrich Neuy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heinrich Neuy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heinrich Neuy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heinrich Neuy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heinrich Neuy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heinrich Neuy!

Volg het aanbod kunst van Heinrich Neuy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heinrich Neuy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heinrich Neuy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heinrich Neuy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heinrich Neuy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heinrich Neuy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heinrich Neuy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heinrich Neuy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heinrich Neuy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heinrich Neuy?

Kunst kopen van Heinrich Neuy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heinrich Neuy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heinrich Neuy. Om meer kans te maken om de Heinrich Neuy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heinrich Neuy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.