Henk Kastelijn (1954-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Kastelijn
Henk Kastelijn (1954-2005)

Henk Kastelijn (1954-2005)

Kunstenaar

Henk KASTELIJN (Schijndel 1954 - ?? 2005)

Aangeboden items
1
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Kastelijn - Middagrust, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!
Henk Kastelijn (1954-2005) Nederlands Middagrust, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Kastelijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Kastelijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Kastelijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Kastelijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Kastelijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Kastelijn!

Volg het aanbod kunst van Henk Kastelijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Kastelijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Kastelijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Kastelijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Kastelijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Kastelijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Kastelijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Kastelijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Kastelijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Kastelijn?

Kunst kopen van Henk Kastelijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Kastelijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Kastelijn. Om meer kans te maken om de Henk Kastelijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Kastelijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.