• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Henk Lassche (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Lassche

Henk Lassche (1948)

Kunstenaar

Deze schilder van het Hollandse landschap heeft, staand in de romantische traditie van de Noord-Europese schilderkunst, in de loop der jaren een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld. Het gaat bij hem niet om een “letterlijke” weergave van dat landschap met zijn weidse vergezichten en hoge luchten, maar om een persoonlijke verwerking hiervan.

De synthese van een expressionistische en informele benadering van zijn onderwerpen leidt bij hem tot abstracties, die mede ontstaan als gevolg van een uiterst intensieve werkwijze. Door laag op laag te zetten, door wegschrapen en bijwerken, ontstaan er schilderijen in olieverf, die telkens weer bij de aandachtige beschouwer nieuwe en verrassende beelden oproepen.

Het zijn werken die – hoe klein van formaat soms ook – de monumentaliteit van de door hem op zo eigen wijze verwerkte onderwerpen overtuigend en indrukwekkend laten zien”.

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Henk Lassche (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Henk Lassche (1948) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 18 mensen die Henk Lassche (1948) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Henk Lassche

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Lassche? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Lassche. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Lassche en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Lassche te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Lassche!

Volg het aanbod kunst van Henk Lassche te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Lassche te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Lassche instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Lassche kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Lassche!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Lassche kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Lassche en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Lassche via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Lassche of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Lassche?

Kunst kopen van Henk Lassche begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Lassche, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Lassche. Om meer kans te maken om de Henk Lassche te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Lassche! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.