Henner Knauf (1901-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henner Knauf
Henner Knauf (1901-1976)

Henner Knauf (1901-1976)

Kunstenaar

Henner KNAUF (Zella/Rhön 1901- ? 1976)

Aangeboden items
4
Verkochte items
24
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Henner Knauf - Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 100!
Henner Knauf (1901-1976) Duits Landschap met boerderij
TechniekOlieverf
Afmetingen82 x 112 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Henner Knauf - Landschap kopen? Bied vanaf 450!
Henner Knauf (1901-1976) Duits Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen65 x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Henner Knauf - Landschap kopen? Bied vanaf 60!
Henner Knauf (1901-1976) Duits Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen80.5 x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Henner Knauf - Landschaft kopen? Bied vanaf 150!
Henner Knauf (1901-1976) Duits Landschaft
TechniekAcryl
Afmetingen85 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henner Knauf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henner Knauf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henner Knauf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henner Knauf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henner Knauf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henner Knauf!

Volg het aanbod kunst van Henner Knauf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henner Knauf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henner Knauf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henner Knauf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henner Knauf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henner Knauf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henner Knauf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henner Knauf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henner Knauf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henner Knauf?

Kunst kopen van Henner Knauf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henner Knauf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henner Knauf. Om meer kans te maken om de Henner Knauf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henner Knauf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.