Henri de Haas (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri de Haas
Henri de Haas (1937)

Henri de Haas (1937)

Kunstenaar

Henri de HAAS (Amsterdam 1937)

Aangeboden items
2
Verkochte items
46
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henri de Haas - litho: vrouw met hond III - 1968 kopen? Bied vanaf 39!
Henri de Haas (1937) Nederlands litho: vrouw met hond III - 1968
TechniekLitho
Afmetingen41 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee
Henri de Haas - litho: vrouw met hond I - 1968 kopen? Bied vanaf 39!
Henri de Haas (1937) Nederlands litho: vrouw met hond I - 1968
TechniekLitho
Afmetingen41 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henri de Haas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri de Haas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri de Haas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri de Haas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri de Haas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri de Haas!

Volg het aanbod kunst van Henri de Haas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri de Haas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri de Haas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri de Haas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri de Haas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri de Haas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri de Haas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri de Haas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri de Haas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri de Haas?

Kunst kopen van Henri de Haas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri de Haas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri de Haas. Om meer kans te maken om de Henri de Haas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri de Haas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.