Henri Geertsen (1892-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Geertsen
Henri Geertsen (1892-1969)

Henri Geertsen (1892-1969)

Kunstenaar

Belgisch schilder/etser 1892-1969

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henri Geertsen - " Kathedraal " kopen? Bied vanaf 35!
Henri Geertsen - " Kathedraal "Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorloeluik

Eindtijd 04-12-2022 om 22:53

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henri Geertsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Geertsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Geertsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Geertsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Geertsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Geertsen!

Volg het aanbod kunst van Henri Geertsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Geertsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Geertsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Geertsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Geertsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Geertsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Geertsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Geertsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Geertsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Geertsen?

Kunst kopen van Henri Geertsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Geertsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Geertsen. Om meer kans te maken om de Henri Geertsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Geertsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.