Horst Janssen (1929-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Horst Janssen
Horst Janssen (1929-1995)

Horst Janssen (1929-1995)

Graficus, Tekenaar

Horst JANSSEN (Hamburg 1929 - Hamburg 1995)

Aangeboden items
3
Verkochte items
453
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Horst Janssen - Origineel afgedrukt kunstwerk kopen? Bied vanaf 90!
Horst Janssen (1929-1995) Duits Origineel afgedrukt kunstwerk
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 66 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Horst Janssen - Selbstbildnis "halloooo" - elbruf - signierte Original Radierung kopen? Bied vanaf 180!
Horst Janssen (1929-1995) Duits Zelfportret "halloooo" - elbruf - gesigneerde originele ets
Techniek Ets
Afmetingen 37.9 x 27.2 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee
Horst Janssen - Nacht 18/09/76 kopen? Bied vanaf 80!
Horst Janssen (1929-1995) Duits Nacht 18/09/76
Techniek Ets
Afmetingen 38 x 16 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Horst Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Horst Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Horst Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Horst Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Horst Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Horst Janssen!

Volg het aanbod kunst van Horst Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Horst Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Horst Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Horst Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Horst Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Horst Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Horst Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Horst Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Horst Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Horst Janssen?

Kunst kopen van Horst Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Horst Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Horst Janssen. Om meer kans te maken om de Horst Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Horst Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.