Huib Noorlander (1928-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Huib Noorlander
Huib Noorlander (1928-2004)

Huib Noorlander (1928-2004)

Kunstenaar, Designer

Huib NOORLANDER (Schiebroek 1928 – Nijmegen 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Huib Noorlander - Bronzen bustier op fluweel: "De grote leegte" - 1979 (sterk afgeprijsd!) kopen? Bied vanaf 299!
Huib Noorlander (1928-2004) Nederlands Bronzen bustier op fluweel: "De grote leegte" - 1979 (sterk afgeprijsd!)
TechniekBrons
Afmetingen50.5 x 50.5 x 3 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 299
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Huib Noorlander

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Huib Noorlander? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Huib Noorlander. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Huib Noorlander en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Huib Noorlander te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Huib Noorlander!

Volg het aanbod kunst van Huib Noorlander te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Huib Noorlander te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Huib Noorlander instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Huib Noorlander kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Huib Noorlander!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Huib Noorlander kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Huib Noorlander en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Huib Noorlander via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Huib Noorlander of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Huib Noorlander?

Kunst kopen van Huib Noorlander begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Huib Noorlander, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Huib Noorlander. Om meer kans te maken om de Huib Noorlander te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Huib Noorlander! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.