• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Ivo Damme (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ivo Damme

Ivo Damme (1932)

Kunstenaar

Ivo DAMME (Merksem 1932) (ook wel Frank Ivo Damme)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ivo Damme - Linosnede 'De Walkurenrit' (fraai gelijst!) kopen? Bied vanaf 50!
Ivo Damme - Linosnede 'De Walkurenrit' (fraai gelijst!)

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKwakmania

Eindtijd20-03-2022 om 19:51

Jaartal1971
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen56 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ivo Damme

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ivo Damme? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ivo Damme. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ivo Damme en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ivo Damme te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ivo Damme!

Volg het aanbod kunst van Ivo Damme te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ivo Damme te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ivo Damme instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ivo Damme kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ivo Damme!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ivo Damme kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ivo Damme en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ivo Damme via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ivo Damme of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ivo Damme?

Kunst kopen van Ivo Damme begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ivo Damme, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ivo Damme. Om meer kans te maken om de Ivo Damme te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ivo Damme! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.