• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jac Boonen (1911)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jac Boonen
Jac Boonen (1911)

Jac Boonen (1911)

Kunstenaar

Jan BOONEN (Tongerlo 1911)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jac Boonen - Dorpstraat kopen? Bied vanaf 25!
Jac Boonen - Dorpstraat

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 02-10-2022 om 11:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekDroge Naald
Afmetingen49 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jac Boonen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jac Boonen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jac Boonen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jac Boonen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jac Boonen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jac Boonen!

Volg het aanbod kunst van Jac Boonen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jac Boonen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jac Boonen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jac Boonen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jac Boonen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jac Boonen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jac Boonen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jac Boonen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jac Boonen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jac Boonen?

Kunst kopen van Jac Boonen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jac Boonen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jac Boonen. Om meer kans te maken om de Jac Boonen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jac Boonen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.