Jacob Kanbier (1949-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob Kanbier
Jacob Kanbier (1949-2020)

Jacob Kanbier (1949-2020)

Kunstenaar

Jacob KANBIER (Leiden 1949 - Amstelveen 2020)


Aangeboden items
4
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacob Kanbier - Dansende Dames kopen? Bied vanaf 75!
Jacob Kanbier (1949-2020) Nederlands Dansende Dames
TechniekOlieverf
Afmetingen74 x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Jacob Kanbier - Model tekening kopen? Bied vanaf 250!
Jacob Kanbier (1949-2020) Nederlands Model tekening
TechniekAquarel
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Jacob Kanbier - Naakt. Portret vrouw. kopen? Bied vanaf 69!
Jacob Kanbier (1949-2020) Nederlands Naakt. Portret vrouw.
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacob Kanbier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Kanbier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Kanbier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Kanbier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Kanbier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Kanbier!

Volg het aanbod kunst van Jacob Kanbier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Kanbier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Kanbier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Kanbier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Kanbier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Kanbier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Kanbier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Kanbier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Kanbier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Kanbier?

Kunst kopen van Jacob Kanbier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Kanbier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Kanbier. Om meer kans te maken om de Jacob Kanbier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Kanbier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.