Jan Hein van Rooy (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Hein van Rooy
Jan Hein van Rooy (1940)

Jan Hein van Rooy (1940)

Jan Hein van ROOY (Voorburg 1940)

Aangeboden items
5
Verkochte items
91
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Hein van Rooy - Maas & Waal VIII - Ets kopen? Bied vanaf 47!
Jan Hein van Rooy (1940) Nederlands Maas & Waal VIII - Ets
Techniek Ets
Afmetingen 25 x 30 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 47
Bied mee Bied mee
Jan Hein van Rooy - Nieuwjaarswens kopen? Bied vanaf 10!
Jan Hein van Rooy (1940) Nederlands Nieuwjaarswens
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 13 x 21 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Jan Hein van Rooy - Kunguera kopen? Bied vanaf 70!
Jan Hein van Rooy (1940) Nederlands Kunguera
Techniek Gouache
Afmetingen 37 x 46.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Jan Hein van Rooy - Almeria onnavolgbare kustlijn kopen? Bied vanaf 50!
Jan Hein van Rooy (1940) Nederlands Almeria onnavolgbare kustlijn
Techniek Gouache
Afmetingen 22 x 27.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Hein van Rooy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hein van Rooy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hein van Rooy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hein van Rooy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hein van Rooy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hein van Rooy!

Volg het aanbod kunst van Jan Hein van Rooy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hein van Rooy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hein van Rooy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hein van Rooy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hein van Rooy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hein van Rooy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hein van Rooy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hein van Rooy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hein van Rooy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hein van Rooy?

Kunst kopen van Jan Hein van Rooy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hein van Rooy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hein van Rooy. Om meer kans te maken om de Jan Hein van Rooy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hein van Rooy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.