Jan Kroeze (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Kroeze
Jan Kroeze (1949)

Jan Kroeze (1949)

Kunstenaar

Jan KROEZE (Hengelo 1949)

Het werk van Jan Kroeze vertelt het verhaal van de fundamentele eenzaamheid van de mens. Herinneringen en dromen krijgen vorm en betekenis op doek. Met een kort en soepel gebaar schildert hij in acrylverf zijn verstilde beelden.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan Kroeze - Tekening op bakpapier kopen? Bied vanaf 150!
Jan Kroeze - Tekening op bakpapierTekening / Aquarel
Geplaatst doorAu3stam
Eindtijd 15-01-2023 om 20:11
Jaartal1993
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen43 cm x 33 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Kroeze

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Kroeze? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Kroeze. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Kroeze en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Kroeze te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Kroeze!

Volg het aanbod kunst van Jan Kroeze te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Kroeze te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Kroeze instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Kroeze kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Kroeze!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Kroeze kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Kroeze en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Kroeze via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Kroeze of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Kroeze?

Kunst kopen van Jan Kroeze begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Kroeze, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Kroeze. Om meer kans te maken om de Jan Kroeze te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Kroeze! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.