Jan Latinne (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Latinne
Jan Latinne (1936)

Jan Latinne (1936)

Kunstenaar

Jan LATINNE (Hamont 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
49
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jan Latinne - Provencaals dorp 2 kopen? Bied vanaf 135!
Jan Latinne (1936) Belgisch Provencaals dorp 2
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Latinne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Latinne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Latinne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Latinne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Latinne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Latinne!

Volg het aanbod kunst van Jan Latinne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Latinne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Latinne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Latinne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Latinne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Latinne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Latinne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Latinne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Latinne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Latinne?

Kunst kopen van Jan Latinne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Latinne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Latinne. Om meer kans te maken om de Jan Latinne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Latinne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.