Jan Willem Versteeg (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Willem Versteeg
Jan Willem Versteeg (1952)

Jan Willem Versteeg (1952)

Kunstenaar

Jan Willem VERSTEEG (1952)

Aangeboden items
4
Verkochte items
138
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Jan Willem Versteeg - Still Life with Fish kopen? Bied vanaf 275!
Jan Willem Versteeg (1952) Nederlands Still Life with Fish
TechniekOlieverf
Afmetingen42 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee
Jan Willem Versteeg - Paysage d’hiver kopen? Bied vanaf 95!
Jan Willem Versteeg (1952) Nederlands Paysage d’hiver
TechniekOlieverf
Afmetingen45 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Jan Willem Versteeg - Le Pont de Chatou kopen? Bied vanaf 280!
Jan Willem Versteeg (1952) Nederlands Le Pont de Chatou
TechniekOlieverf
Afmetingen45 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 280
Bied mee Bied mee
Jan Willem Versteeg - Paysage aux environs de Nanterre kopen? Bied vanaf 295!
Jan Willem Versteeg (1952) Nederlands Paysage aux environs de Nanterre
TechniekOlieverf
Afmetingen42 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Willem Versteeg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Willem Versteeg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Willem Versteeg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Willem Versteeg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Willem Versteeg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Willem Versteeg!

Volg het aanbod kunst van Jan Willem Versteeg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Willem Versteeg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Willem Versteeg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Willem Versteeg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Willem Versteeg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Willem Versteeg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Willem Versteeg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Willem Versteeg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Willem Versteeg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Willem Versteeg?

Kunst kopen van Jan Willem Versteeg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Willem Versteeg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Willem Versteeg. Om meer kans te maken om de Jan Willem Versteeg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Willem Versteeg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.