Jean Michel Folon (1934-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jean Michel Folon
Jean Michel Folon (1934-2005)

Jean Michel Folon (1934-2005)

Jean Michel FOLON (Ukkel 1934 - Monaco 2005)

Aangeboden items
0
Verkochte items
18
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jean Michel Folon (1934-2005) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 18 items van Jean Michel Folon (1934-2005) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 58 mensen die Jean Michel Folon (1934-2005) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jean Michel Folon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Michel Folon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Michel Folon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Michel Folon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Michel Folon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Michel Folon!

Volg het aanbod kunst van Jean Michel Folon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Michel Folon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Michel Folon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Michel Folon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Michel Folon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Michel Folon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Michel Folon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Michel Folon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Michel Folon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Michel Folon?

Kunst kopen van Jean Michel Folon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Michel Folon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Michel Folon. Om meer kans te maken om de Jean Michel Folon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Michel Folon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.