Jelle Hoogstra (1924-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jelle Hoogstra
Jelle Hoogstra (1924-2003)

Jelle Hoogstra (1924-2003)

Kunstenaar

Jelle HOOGSTRA (Leeuwarden 1924 - Rotterdam 2003)

Aangeboden items
4
Verkochte items
72
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jelle Hoogstra - zonder titel kopen? Bied vanaf 65!
Jelle Hoogstra (1924-2003) Nederlands zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen55 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Jelle Hoogstra - Berglandschap augustus 1983 kopen? Bied vanaf 60!
Jelle Hoogstra (1924-2003) Nederlands Berglandschap augustus 1983
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen44 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Jelle Hoogstra - stadgezicht kopen? Bied vanaf 75!
Jelle Hoogstra (1924-2003) Nederlands stadgezicht
TechniekAquarel
Afmetingen55 x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jelle Hoogstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jelle Hoogstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jelle Hoogstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jelle Hoogstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jelle Hoogstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jelle Hoogstra!

Volg het aanbod kunst van Jelle Hoogstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jelle Hoogstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jelle Hoogstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jelle Hoogstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jelle Hoogstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jelle Hoogstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jelle Hoogstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jelle Hoogstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jelle Hoogstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jelle Hoogstra?

Kunst kopen van Jelle Hoogstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jelle Hoogstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jelle Hoogstra. Om meer kans te maken om de Jelle Hoogstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jelle Hoogstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.