Jits Bakker (1937-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jits Bakker
Jits Bakker (1937-2014)

Jits Bakker (1937-2014)

Kunstenaar

Jits BAKKER (Renkum 1937 - Wageningen 2014)

Beeldhouwer, schilder, graficus

Opleiding

Willem Frederik (Jits) Bakker volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Jits Bakker is internationaal een zeer gevierd beeldhouwer en hoewel zijn roem voornamelijk te danken is aan zijn beeldhouwwerken, is hij in vele disciplines actief. In zijn hart is hij schilder, maar hij maakt ook glaskunst, ornamenten, grafiek en natuurlijk schilderijen en aquarellen.

Biografie

Jits Bakker heeft zeer veel internationale tentoonstellingen en opdrachten op zijn naam. Veel beelden van hem sieren steden in Nederland en daarbuiten. Hij exposeerde onder andere op de TEFAF (1990) en op de Wereld EXPO in Lissabon (1998). Zijn beelden bevinden zich in vele belangrijke particuliere en museale collecties. Sinds 1999 heeft hij een eigen museum: Op het landgoed Beerschoten in De Bilt bevindt zich het Provinciaal Jits Art Museum met een permanente verzameling monumentale beelden van Jits Bakker.

Aangeboden items
3
Verkochte items
44
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jits Bakker - Gesign: de schilder Jits Bakker & monumentale monografie -> gratis verzending NL kopen? Bied vanaf 50!
Jits Bakker (1937-2014) Nederlands Gesign: de schilder Jits Bakker & monumentale monografie -> gratis verzending NL
TechniekHardcover
Afmetingen31 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jits Bakker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jits Bakker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jits Bakker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jits Bakker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jits Bakker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jits Bakker!

Volg het aanbod kunst van Jits Bakker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jits Bakker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jits Bakker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jits Bakker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jits Bakker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jits Bakker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jits Bakker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jits Bakker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jits Bakker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jits Bakker?

Kunst kopen van Jits Bakker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jits Bakker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jits Bakker. Om meer kans te maken om de Jits Bakker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jits Bakker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.