Jochem de Graaf (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jochem de Graaf
Jochem de Graaf (1954)

Jochem de Graaf (1954)

Kunstschilder

Schilder Jochem de Graaf werd in 1954 geboren en woont inmiddels in Amersfoort (omgeving), waar hij tevens werkt. De autodidacte Jochem de Graaf heeft één grote passie: “Schilderen”. Zoals iedere schilder heeft ook Jochem de Graaf een inspiratiebron, namelijk de mens! Jochem de Graaf zet de mens enigzins abstract neer op zijn doeken. De manier van werken gecombineerd met het materiaalgebruik geven de schilderijen van Jochem de Graaf een speciale dimensie.

Aangeboden items
5
Verkochte items
74
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jochem de Graaf - Figuren (groot werk) kopen? Bied vanaf 250!
Jochem de Graaf (1954) Nederlands Figuren (groot werk)
TechniekAcryl
Afmetingen70 x 140 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Jochem de Graaf - Vier vrouwen kopen? Bied vanaf 300!
Jochem de Graaf (1954) Nederlands Vier vrouwen
TechniekOlieverf
Afmetingen100 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Jochem de Graaf - Sihouetten kopen? Bied vanaf 250!
Jochem de Graaf (1954) Nederlands Sihouetten
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Jochem de Graaf - abstract kopen? Bied vanaf 100!
Jochem de Graaf (1954) Nederlands abstract
TechniekOlieverf
Afmetingen81 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Jochem de Graaf - Zonnebloem kopen? Bied vanaf 25!
Jochem de Graaf (1954) Nederlands Zonnebloem
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen90 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jochem de Graaf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jochem de Graaf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jochem de Graaf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jochem de Graaf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jochem de Graaf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jochem de Graaf!

Volg het aanbod kunst van Jochem de Graaf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jochem de Graaf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jochem de Graaf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jochem de Graaf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jochem de Graaf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jochem de Graaf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jochem de Graaf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jochem de Graaf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jochem de Graaf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jochem de Graaf?

Kunst kopen van Jochem de Graaf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jochem de Graaf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jochem de Graaf. Om meer kans te maken om de Jochem de Graaf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jochem de Graaf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.