Johan Hendrik Kaemmerer (1894-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Hendrik Kaemmerer
Johan Hendrik Kaemmerer (1894-1979)

Johan Hendrik Kaemmerer (1894-1979)

Kunstenaar

Johan Hendrik KAEMMERER (Den Haag 1894 - Tegelen 1979)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Johan Hendrik Kaemmerer - Zonder titel kopen? Bied vanaf 44!
Johan Hendrik Kaemmerer - Zonder titelSchilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd 18-12-2022 om 16:22

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen84 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Johan Hendrik Kaemmerer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Hendrik Kaemmerer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Hendrik Kaemmerer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Hendrik Kaemmerer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Hendrik Kaemmerer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Hendrik Kaemmerer!

Volg het aanbod kunst van Johan Hendrik Kaemmerer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Hendrik Kaemmerer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Hendrik Kaemmerer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Hendrik Kaemmerer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Hendrik Kaemmerer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Hendrik Kaemmerer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Hendrik Kaemmerer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Hendrik Kaemmerer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Hendrik Kaemmerer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Hendrik Kaemmerer?

Kunst kopen van Johan Hendrik Kaemmerer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Hendrik Kaemmerer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Hendrik Kaemmerer. Om meer kans te maken om de Johan Hendrik Kaemmerer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Hendrik Kaemmerer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.