John Bier (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. John Bier
John Bier (1936)

John Bier (1936)

Beeldhouwer, Tekenaar

John BIER (Santpoort 1936) is een Nederlandse beeldhouwer en tekenaar.

Bier was 1954 tot 1958 leerling aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs in Amsterdam. Hij verhuisde als driejarige met zijn ouders naar Alkmaar, waar hij nog steeds woont en werkt. De mens speelt een belangrijke rol in het werk van Bier. Een van zijn bekendere beelden is dat van strandvonder Simon Gutker (1897-1988), dat op het eind van de Hondsbossche Zeewering bij Camperduin werd geplaatst. In oktober 2010 probeerden vandalen dit beeld om te zagen, vermoedelijk voor de verkoop van het brons.[1] Het beeld zal worden gerestaureerd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
John Bier - De acrobaten. kopen? Bied vanaf 75!
John Bier (1936) Nederlands De acrobaten.
Techniek Brons
Afmetingen 35.5 x 13.5 x 6 cm (h x b x d)
Gewicht 1000 g
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van John Bier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Bier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Bier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Bier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Bier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Bier!

Volg het aanbod kunst van John Bier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Bier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Bier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Bier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Bier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Bier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Bier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Bier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Bier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Bier?

Kunst kopen van John Bier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Bier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Bier. Om meer kans te maken om de John Bier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Bier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.