John Cage (1912-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. John Cage
John Cage (1912-1992)

John Cage (1912-1992)

Kunstenaar

John Milton CAGE (Los Angeles, 5 september 1912 - New York, 12 augustus 1992) was een Amerikaans avant-gardecomponist; hij was een van de grootste vernieuwers van de klassieke muziek uit de 20e eeuw. Hij was voor de Tweede Wereldoorlog bekend door zijn Oosters getinte muziekwerken. Na 1950 kwam hij met de radicale toepassing van het toevalselement in zijn muziek.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van John Cage (1912-1992) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van John Cage (1912-1992) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van John Cage

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Cage? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Cage. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Cage en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Cage te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Cage!

Volg het aanbod kunst van John Cage te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Cage te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Cage instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Cage kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Cage!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Cage kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Cage en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Cage via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Cage of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Cage?

Kunst kopen van John Cage begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Cage, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Cage. Om meer kans te maken om de John Cage te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Cage! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.