John Foppen (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. John Foppen
John Foppen (1945)

John Foppen (1945)

Kunstenaar

John FOPPEN (Maastricht 1945)

Heeft jarenlang zijn sporen verdiend als mode ontwerper, hier had hij de mogelijkheid om kleuren te creëren, die best mochten afwijken van hetgeen gebruikelijk was, dit heeft hij ook altijd in zijn schilderijen gebruikt, waardoor hij een gamma van prachtige kleuren in één werk onderbrengt.

Deze kunstenaar, autodidact en expressionist, beweegt zich net zo gemakkelijk in het figuratieve als het non-figuratieve en het abstracte, bij hem is het kleurenpalet de hoofdzaak.

Aangeboden items
3
Verkochte items
195
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
John Foppen - Olieverf op doek:' Landscape no. 08' (2015) kopen? Bied vanaf 60!
John Foppen (1945) Nederlands Olieverf op doek:' Landscape no. 08' (2015)
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
John Foppen - Schilderij: 'Purple rain' kopen? Bied vanaf 55!
John Foppen (1945) Nederlands Schilderij: 'Purple rain'
TechniekAcryl
Afmetingen61 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van John Foppen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Foppen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Foppen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Foppen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Foppen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Foppen!

Volg het aanbod kunst van John Foppen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Foppen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Foppen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Foppen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Foppen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Foppen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Foppen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Foppen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Foppen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Foppen?

Kunst kopen van John Foppen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Foppen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Foppen. Om meer kans te maken om de John Foppen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Foppen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.