John Frederick Herring (1795-1865)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. John Frederick Herring
John Frederick Herring (1795-1865)

John Frederick Herring (1795-1865)

John Frederick HERRING (Blackfriars 1795 - Royal Tunbridge Wells 1865)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
John Frederick Herring - Prachtige oude prent , fox hunting ,ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
John Frederick Herring (1795-1865) Engels Prachtige oude prent , fox hunting ,ingelijst
Techniek Litho
Afmetingen 29 x 36 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van John Frederick Herring

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Frederick Herring? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Frederick Herring. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Frederick Herring en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Frederick Herring te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Frederick Herring!

Volg het aanbod kunst van John Frederick Herring te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Frederick Herring te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Frederick Herring instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Frederick Herring kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Frederick Herring!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Frederick Herring kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Frederick Herring en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Frederick Herring via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Frederick Herring of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Frederick Herring?

Kunst kopen van John Frederick Herring begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Frederick Herring, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Frederick Herring. Om meer kans te maken om de John Frederick Herring te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Frederick Herring! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.