• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
John ter Reehorst (1901-1985)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. John ter Reehorst

John ter Reehorst (1901-1985)

Kunstenaar

John ter REEHORST (naamsvariant: Carel Hubertus ter Reehorst) werd op 31 januari 1901 in Watergraafsmeer geboren en overleed op 5 september in Delden.Ter Reehorst is autodidact en bekwaamde zich tijdens zijn leven zowel als schilder, tekenaar en pastellist.Hij werkte op vele plaatsen al dan niet voor langere tijd (Amsterdam, Den Haag, Brussel, Belgi_ i.h.a., Duitsland, Frankrijk, Noord-Afrka, Spanje, Neede en Parijs).Zowel (winter)landschappen, zeegezichten, bloemen, non-figuratieve voorstellingen als stillevens zijn van hem bekend.

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van John ter Reehorst (1901-1985) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van John ter Reehorst (1901-1985) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van John ter Reehorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John ter Reehorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John ter Reehorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John ter Reehorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John ter Reehorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John ter Reehorst!

Volg het aanbod kunst van John ter Reehorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John ter Reehorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John ter Reehorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John ter Reehorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John ter Reehorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John ter Reehorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John ter Reehorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John ter Reehorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John ter Reehorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John ter Reehorst?

Kunst kopen van John ter Reehorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John ter Reehorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John ter Reehorst. Om meer kans te maken om de John ter Reehorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John ter Reehorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.