Joris Geurts (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Joris Geurts
Joris Geurts (1958)

Joris Geurts (1958)

Joris GEURTS (Oss 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
169
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joris Geurts - Olieverf/acryl op doek: 'Onzijdig' - 1999 kopen? Bied vanaf 799!
Joris Geurts (1958) Nederlands Olieverf/acryl op doek: 'Onzijdig' - 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen75 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 799
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joris Geurts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joris Geurts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joris Geurts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joris Geurts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joris Geurts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joris Geurts!

Volg het aanbod kunst van Joris Geurts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joris Geurts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joris Geurts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joris Geurts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joris Geurts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joris Geurts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joris Geurts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joris Geurts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joris Geurts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joris Geurts?

Kunst kopen van Joris Geurts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joris Geurts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joris Geurts. Om meer kans te maken om de Joris Geurts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joris Geurts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.