Jos van Beek (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos van Beek
Jos van Beek (1945)

Jos van Beek (1945)

Kunstenaar

Jos van BEEK (Uden 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jos van Beek - Kleurrijke abstracte vogels kopen? Bied vanaf 250!
Jos van Beek (1945) Nederlands Kleurrijke abstracte vogels
TechniekOlieverf
Afmetingen60 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jos van Beek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos van Beek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos van Beek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos van Beek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos van Beek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos van Beek!

Volg het aanbod kunst van Jos van Beek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos van Beek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos van Beek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos van Beek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos van Beek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos van Beek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos van Beek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos van Beek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos van Beek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos van Beek?

Kunst kopen van Jos van Beek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos van Beek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos van Beek. Om meer kans te maken om de Jos van Beek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos van Beek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.