Jos van Dijk (1913-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos van Dijk
Jos van Dijk (1913-2000)

Jos van Dijk (1913-2000)

Kunstenaar

Jos van DijkGeb. Bolsward 23 december 1913Overleden in 2000Opleiding Amsterdamse Grafische Schoolhttp://explore.rkd.nl/explore/artists/22912

Aangeboden items
2
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jos van Dijk - Geen idee, het is een erfstuk. kopen? Bied vanaf 500!
Jos van Dijk (1913-2000) Nederlands Geen idee, het is een erfstuk.
TechniekAcryl
Afmetingen90 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Jos van Dijk - Landschap bosgebied met een beekje kopen? Bied vanaf 49!
Jos van Dijk (1913-2000) Nederlands Landschap bosgebied met een beekje
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jos van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Jos van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos van Dijk?

Kunst kopen van Jos van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos van Dijk. Om meer kans te maken om de Jos van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.