Jos van Doorn (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos van Doorn
Jos van Doorn (1956)

Jos van Doorn (1956)

Kunstenaar

Jos van DOORN (Vught, 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jos van Doorn - ABSTRACTIE / KLEURLITHO / 79x57cm / KADER / SIG / 1985 kopen? Bied vanaf 25!
Jos van Doorn (1956) Nederlands ABSTRACTIE / KLEURLITHO / 79x57cm / KADER / SIG / 1985
TechniekLitho
Afmetingen79 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jos van Doorn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos van Doorn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos van Doorn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos van Doorn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos van Doorn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos van Doorn!

Volg het aanbod kunst van Jos van Doorn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos van Doorn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos van Doorn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos van Doorn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos van Doorn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos van Doorn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos van Doorn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos van Doorn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos van Doorn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos van Doorn?

Kunst kopen van Jos van Doorn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos van Doorn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos van Doorn. Om meer kans te maken om de Jos van Doorn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos van Doorn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.