Joseph Robers (1944-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joseph Robers
Joseph Robers (1944-2011)

Joseph Robers (1944-2011)

Kunstenaar

Joseph ROBERS ( Südlohn 1944 - 2011)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Joseph Robers - Leuchtturm Kampen Sylt kopen? Bied vanaf 140!
Joseph Robers (1944-2011) Duits Leuchtturm Kampen Sylt
TechniekEts
Afmetingen54 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 140
Bied mee Bied mee
Joseph Robers - Paris Louvre kopen? Bied vanaf 140!
Joseph Robers (1944-2011) Duits Paris Louvre
TechniekEts
Afmetingen69 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 140
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joseph Robers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Robers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Robers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Robers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Robers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Robers!

Volg het aanbod kunst van Joseph Robers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Robers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Robers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Robers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Robers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Robers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Robers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Robers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Robers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Robers?

Kunst kopen van Joseph Robers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Robers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Robers. Om meer kans te maken om de Joseph Robers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Robers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.