Josien Brenneker (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Josien Brenneker
Josien Brenneker (1950)

Josien Brenneker (1950)

Kunstenaar

Josien BRENNEKER

Schilder, graficus, fotograaf

Geboren te Venlo in 1950.

Aangeboden items
3
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Josien Brenneker - MUSICA INDIGUA / KLEURHOUTSNEDE / 55x43cm / KADER / SIG / 1985 kopen? Bied vanaf 15!
Josien Brenneker (1950) Nederlands MUSICA INDIGUA / KLEURHOUTSNEDE / 55x43cm / KADER / SIG / 1985
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen55 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Josien Brenneker - Grafiek 3 kopen? Bied vanaf 35!
Josien Brenneker (1950) Nederlands Grafiek 3
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Josien Brenneker - Knipsel kopen? Bied vanaf 55!
Josien Brenneker (1950) Nederlands Knipsel
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Josien Brenneker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Josien Brenneker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Josien Brenneker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Josien Brenneker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Josien Brenneker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Josien Brenneker!

Volg het aanbod kunst van Josien Brenneker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Josien Brenneker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Josien Brenneker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Josien Brenneker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Josien Brenneker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Josien Brenneker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Josien Brenneker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Josien Brenneker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Josien Brenneker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Josien Brenneker?

Kunst kopen van Josien Brenneker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Josien Brenneker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Josien Brenneker. Om meer kans te maken om de Josien Brenneker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Josien Brenneker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.