Joyce Bloem (1951-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joyce Bloem
Joyce Bloem (1951-2017)

Joyce Bloem (1951-2017)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Joyce BLOEM (Heerlen 1951 - Tuil 2017)

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joyce Bloem - zonder titel kopen? Bied vanaf 15!
Joyce Bloem (1951-2017) Nederlands zonder titel
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen32 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joyce Bloem

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joyce Bloem? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joyce Bloem. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joyce Bloem en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joyce Bloem te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joyce Bloem!

Volg het aanbod kunst van Joyce Bloem te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joyce Bloem te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joyce Bloem instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joyce Bloem kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joyce Bloem!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joyce Bloem kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joyce Bloem en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joyce Bloem via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joyce Bloem of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joyce Bloem?

Kunst kopen van Joyce Bloem begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joyce Bloem, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joyce Bloem. Om meer kans te maken om de Joyce Bloem te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joyce Bloem! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.