Kars Persoon (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kars Persoon
Kars Persoon (1954)

Kars Persoon (1954)

Kunstenaar

Kars Persoon (1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
80
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Kars Persoon - Welcome Home kopen? Bied vanaf 50!
Kars Persoon (1954) Nederlands Welcome Home
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen59 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kars Persoon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kars Persoon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kars Persoon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kars Persoon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kars Persoon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kars Persoon!

Volg het aanbod kunst van Kars Persoon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kars Persoon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kars Persoon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kars Persoon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kars Persoon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kars Persoon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kars Persoon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kars Persoon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kars Persoon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kars Persoon?

Kunst kopen van Kars Persoon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kars Persoon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kars Persoon. Om meer kans te maken om de Kars Persoon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kars Persoon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.