Kees de Goede (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees de Goede
Kees de Goede (1954)

Kees de Goede (1954)

Kunstenaar

Kees de Goede

Tekenaar, Graficus, Schilder

Geboren te Koog aan de Zaan in 1954

Kees de Goede is een belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaar die werkt vanuit Amsterdam, waar hij ook woont. Zijn werk kenmerkt zich door gebruik van symmetrische en organische vormen en de ontwikkeling hiervan. Ieder werk van Kees de Goede is een resultaat van een nauwkeurige bestudering van deze vormen.

In het werk van de Kees de Goede vanaf eind negentiger jaren spelen cirkels een belangrijke rol. De ronde vorm gebruikt hij in zijn werk als kompas, klok, opening, hoofd etc. Steeds komt deze vorm en de ontwikkeling van de vorm terug.

Het werk van Kees de Goede bevindt zich in vele museale, bedrijfs- en particuliere collecties, o.a. in de collecties van de ABN AMRO bank en wordt aangeboden door belangrijke galeries in binnen en buitenland.

Aangeboden items
3
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Kees de Goede - zonder titel kopen? Bied vanaf 95!
Kees de Goede (1954) Nederlands zonder titel
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen56 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Kees de Goede - Binnen Buitenwereld met zwarte vlekjes kopen? Bied vanaf 95!
Kees de Goede (1954) Nederlands Binnen Buitenwereld met zwarte vlekjes
TechniekLitho
Afmetingen49.5 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kees de Goede

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees de Goede? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees de Goede. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees de Goede en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees de Goede te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees de Goede!

Volg het aanbod kunst van Kees de Goede te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees de Goede te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees de Goede instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees de Goede kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees de Goede!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees de Goede kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees de Goede en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees de Goede via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees de Goede of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees de Goede?

Kunst kopen van Kees de Goede begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees de Goede, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees de Goede. Om meer kans te maken om de Kees de Goede te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees de Goede! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.