Ko Aarts (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ko Aarts
Ko Aarts (1961)

Ko Aarts (1961)

Kunstenaar

Ko Aarts

Beeldhouwer, Graficus, Schilder

Geboren te Hulst in 1961

Ko Aarts is een belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaar die werkt vanuit Amsterdam en Sao Paulo (Brazilie) Zijn werk kenmerkt zich door een combinatie van fantasie en de werkelijkheid, waarbij zijn levensloze objecten uit de werkelijkheid tot leven lijken te worden gebracht.

Ko Aarts volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem en de Rijksacademie te Amsterdam.

Gebouwen en vliegtuigen zijn onderwerpen die veelvuldig in zijn werk terugkomen. Waarbij zijn gebouwen ook als driedimensionale objecten, alleen of in groepen, worden uitgevoerd. Tevens heeft Ko Aarts veel monumentaal werk gemaakt in de openbare ruimte.

Het werk van Ko Aarts. bevindt zich in vele museale, bedrijfs- en particuliere collecties, o.a. in de collecties van de ABN AMRO bank en de Nederlandse Bank.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
81
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ko Aarts - Vliegtuig kopen? Bied vanaf 70!
Ko Aarts (1961) Nederlands Vliegtuig
TechniekLitho
Afmetingen55 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ko Aarts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ko Aarts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ko Aarts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ko Aarts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ko Aarts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ko Aarts!

Volg het aanbod kunst van Ko Aarts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ko Aarts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ko Aarts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ko Aarts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ko Aarts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ko Aarts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ko Aarts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ko Aarts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ko Aarts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ko Aarts?

Kunst kopen van Ko Aarts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ko Aarts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ko Aarts. Om meer kans te maken om de Ko Aarts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ko Aarts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.