Koen Vermeule (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Koen Vermeule
Koen Vermeule (1965)

Koen Vermeule (1965)

Kunstenaar

Koen Vermeule

Tekenaar, Graficus, Schilder

Geboren te Goes in 1965

Koen Vermeule is een belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaar die werkt vanuit Amsterdam, waar hij ook woont. Zijn werk kenmerkt zich door alledaagse taferelen die uit hun omgeving worden gehaald door de omgeving minder belangrijk te maken. Je krijgt het gevoel te kijken naar een scene uit een verhaal, zonder dat het verhaal verder verteld wordt.

Koen Vermeule observeert de omgeving en legt beelden vast die hem treffen. Koen Vermeule volgde zijn opleiding aan de TeHaTex te Tilburg en de Rijksacademie te Amsterdam.

Het werk van Koen Vermeule bevindt zich in vele museale, bedrijfs- en particuliere collecties, o.a. in de collecties van de ABN AMRO bank.

Aangeboden items
0
Verkochte items
112
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Koen Vermeule (1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 112 items van Koen Vermeule (1965) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 126 mensen die Koen Vermeule (1965) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Koen Vermeule

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Koen Vermeule? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Koen Vermeule. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Koen Vermeule en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Koen Vermeule te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Koen Vermeule!

Volg het aanbod kunst van Koen Vermeule te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Koen Vermeule te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koen Vermeule instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Koen Vermeule kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Koen Vermeule!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Koen Vermeule kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Koen Vermeule en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Koen Vermeule via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Koen Vermeule of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Koen Vermeule?

Kunst kopen van Koen Vermeule begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Koen Vermeule, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Koen Vermeule. Om meer kans te maken om de Koen Vermeule te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Koen Vermeule! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.