Lense Elzinga (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lense Elzinga
Lense Elzinga (1930)

Lense Elzinga (1930)

Lense ELZINGA (Amsterdam 1930)

Aangeboden items
4
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lense Elzinga - "3 Stühle mit Tisch" - Große signierte Original Tuschzeichnung kopen? Bied vanaf 99!
Lense Elzinga (1930) Nederlands Jachthaven
Techniek Penseel (Inkt)
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
Lense Elzinga - "4 Stühle" - Große signierte Original Tuschzeichnung kopen? Bied vanaf 90!
Lense Elzinga (1930) Nederlands Jachthaven
Techniek Penseel (Inkt)
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Lense Elzinga - Windmolen in Landschap - Signierte Original Lithographie von 1969 - 1 von 2 Ex. kopen? Bied vanaf 65!
Lense Elzinga (1930) Nederlands Jachthaven
Techniek Litho
Afmetingen 39.5 x 53 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Lense Elzinga - Graft Noord-Holland - Signierte Original Radierung von 1977 kopen? Bied vanaf 35!
Lense Elzinga (1930) Nederlands Jachthaven
Techniek Ets
Afmetingen 28 x 19 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lense Elzinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lense Elzinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lense Elzinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lense Elzinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lense Elzinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lense Elzinga!

Volg het aanbod kunst van Lense Elzinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lense Elzinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lense Elzinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lense Elzinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lense Elzinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lense Elzinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lense Elzinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lense Elzinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lense Elzinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lense Elzinga?

Kunst kopen van Lense Elzinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lense Elzinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lense Elzinga. Om meer kans te maken om de Lense Elzinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lense Elzinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.