Leon Adriaans (1944-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leon Adriaans
Leon Adriaans (1944-2004)

Leon Adriaans (1944-2004)

Kunstenaar

Leon ADRIAANS (Helmond 1944 - Sint-Michielsgestel 2004)

Zijn werk bevindt zich in vele collecties o.m. Museum Hedend, kunst in den Bosch.

Aangeboden items
2
Verkochte items
33
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leon Adriaans - olieverf op doek: vlinder - 1988 (gemaakt voor vrouw en dochter) kopen? Bied vanaf 1750!
Leon Adriaans (1944-2004) Nederlands olieverf op doek: vlinder - 1988 (gemaakt voor vrouw en dochter)
TechniekOlieverf
Afmetingen67.5 x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 1.750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leon Adriaans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leon Adriaans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leon Adriaans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leon Adriaans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leon Adriaans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leon Adriaans!

Volg het aanbod kunst van Leon Adriaans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leon Adriaans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leon Adriaans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leon Adriaans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leon Adriaans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leon Adriaans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leon Adriaans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leon Adriaans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leon Adriaans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leon Adriaans?

Kunst kopen van Leon Adriaans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leon Adriaans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leon Adriaans. Om meer kans te maken om de Leon Adriaans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leon Adriaans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.