Louis van der Pol (1915-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis van der Pol
Louis van der Pol (1915-1986)

Louis van der Pol (1915-1986)

Kunstschilder

Louis van der POL (Amsterdam 1915 - Abcoude 1986)


Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Louis van der Pol - Landschap kopen? Bied vanaf 150!
Louis van der Pol (1915-1986) Nederlands Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen37 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Louis van der Pol - 2 wandelende dames kopen? Bied vanaf 150!
Louis van der Pol (1915-1986) Nederlands 2 wandelende dames
TechniekAquarel
Afmetingen55 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louis van der Pol

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis van der Pol? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis van der Pol. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis van der Pol en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis van der Pol te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis van der Pol!

Volg het aanbod kunst van Louis van der Pol te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis van der Pol te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis van der Pol instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis van der Pol kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis van der Pol!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis van der Pol kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis van der Pol en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis van der Pol via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis van der Pol of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis van der Pol?

Kunst kopen van Louis van der Pol begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis van der Pol, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis van der Pol. Om meer kans te maken om de Louis van der Pol te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis van der Pol! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.