Lucas Meersman (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lucas Meersman
Lucas Meersman (1938)

Lucas Meersman (1938)

Kunstenaar

Lucas MEERSMAN (Temse 1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Lucas Meersman - Églomisés kopen? Bied vanaf 70!
Lucas Meersman (1938) Belgisch Églomisés
TechniekOlieverf
Afmetingen20.5 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lucas Meersman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lucas Meersman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lucas Meersman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lucas Meersman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lucas Meersman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lucas Meersman!

Volg het aanbod kunst van Lucas Meersman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lucas Meersman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lucas Meersman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lucas Meersman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lucas Meersman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lucas Meersman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lucas Meersman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lucas Meersman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lucas Meersman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lucas Meersman?

Kunst kopen van Lucas Meersman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lucas Meersman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lucas Meersman. Om meer kans te maken om de Lucas Meersman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lucas Meersman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.