Luis Penin (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luis Penin
Luis Penin (1968)

Luis Penin (1968)

Kunstenaar

Luis PENIN (Madrid, 1968)

Aangeboden items
3
Verkochte items
36
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Luis Penin - Zeefdruk, Gala de Manzana - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Luis Penin (1968) Spaans Zeefdruk, Gala de Manzana - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Luis Penin - gala di sullas de Ruedas kopen? Bied vanaf 55!
Luis Penin (1968) Spaans gala di sullas de Ruedas
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Luis Penin - de gala casamento kopen? Bied vanaf 55!
Luis Penin (1968) Spaans de gala casamento
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Luis Penin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luis Penin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luis Penin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luis Penin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luis Penin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luis Penin!

Volg het aanbod kunst van Luis Penin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luis Penin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luis Penin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luis Penin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luis Penin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luis Penin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luis Penin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luis Penin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luis Penin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luis Penin?

Kunst kopen van Luis Penin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luis Penin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luis Penin. Om meer kans te maken om de Luis Penin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luis Penin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.