Luuk de Weert (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luuk de Weert
Luuk de Weert (1959)

Luuk de Weert (1959)

Kunstenaar, Designer

Luuk de Weert (Callantsoog, 1959) woont in Haarlem en volgde van 1978 tot en 1984 zijn opleidingen aan de Academie voor beeldende kunsten in Utrecht en de Vrije academie in Den Haag (specialisatie: grafiek). De afgelopen 25 jaar vormt hij samen met Herman van der Weert incidenteel het samenwerkingsverband Stichting De Weert & Van der Weert. Hieruit zijn twee grafiekmappen ontstaan en een aantal series werken op papier.

Aangeboden items
2
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Luuk de Weert - Luchtballon kopen? Bied vanaf 15!
Luuk de Weert (1959) Nederlands Luchtballon
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Luuk de Weert - Zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Luuk de Weert (1959) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen48 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Luuk de Weert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luuk de Weert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luuk de Weert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luuk de Weert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luuk de Weert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luuk de Weert!

Volg het aanbod kunst van Luuk de Weert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luuk de Weert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luuk de Weert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luuk de Weert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luuk de Weert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luuk de Weert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luuk de Weert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luuk de Weert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luuk de Weert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luuk de Weert?

Kunst kopen van Luuk de Weert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luuk de Weert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luuk de Weert. Om meer kans te maken om de Luuk de Weert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luuk de Weert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.